VIDEO Slovenca koji će imitirati Trumpa iznenadila donacija zlatnog sponzora

VIDEO Slovenca koji će imitirati Trumpa iznenadila donacija zlatnog sponzora

Foto: FAH

SLOVENSKI imitator Klemen Slakonja čiji je parodijski spot u kojemu "glumi" Vladimira Putina do sada na YouTubeu imao skoro 5 milijuna pregleda, završava pripreme za slični projekt u kojemu će "glumiti" Donalda Trumpa, a iznenadio se anonimnim financijskim prilogom koji mu omogućuje da snimanje spota počne već krajem ovog mjeseca.

"Za troškove spota već sam prije nego što je bilo planirano sakupio 14.000 eura, a među njima je i zlatni sponzor čije ime ne smijem otkriti jer je zahtijevao anonimnost. Donirao je 5000 eura", kazao je slovenski glumac, komičar i imitator za televizijski kanal POP-TV.

Još uvijek traži plesače i statiste za nekoliko masovnih scena, vlasuljara koji će mu namjestiti karakterističnu Trumpovu frizuru, a trenutno je slobodna i uloga Trumpove supruge Melanije, inače podrijetlom Slovenke iz Sevnice.

Slakonja se najviše proslavio spotom "Putin - Putout", a nakon Trumpa namjerava plasirati i video uradak u kojem će oponašati Angelu Merkel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredstva za svoje sve skuplje projekte počeo je nedavno prikupljati preko jedne start-up investicijske platforme jer je riječ o popriličnim financijskim izdacima.

Troškovi njegovih video uradaka na početku Slakonjine karijere su bili znatno niži jer se radilo o nezahtjevnim projektima. Tako se na YouTubeu još može naći njegova imitacija Olivera Dragojevića kako pjeva "Moj galebe", snimljena na barci u piranskom mandraću, a stajala je samo stotinjak eura i nešto vježbe. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara