Srpanj umjesto lipnja: Vremenske neprilike odgodile najveći festival ulične hrane

Srpanj umjesto lipnja: Vremenske neprilike odgodile najveći festival ulične hrane

Foto: Facebook

NAJAVA kiše i niskih temperatura, nagnala je organizatore Croatia Food Festivala koji se 11. i 12. lipnja trebao održati u Zagrebu u parku Zrinjevac na promjenu termina održavanja. Tako će se popularni Zagrabi, Zagrebi, Zagreb Food Festival powered by Billa održati 2. i 3. srpnja 2016., kada se očekuje puno ljepše vrijeme i kada će festival uz vrhusku gastro ponudu, svim Zagrepčanima i turistima osigurati nezaboravan i zanimljiv vikend.

Odgađanje festivala ne donosi nikakve promjene i sve što je planirano za vikend 11. i 12. lipnja bit će jednako prezentirano i početkom srpnja, a s obzirom na vremenske uvjete koje najavljuju u srpnju, organizatori vjeruju da će doživljaj biti i bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na odgodu baš kao i u svojim prijašnjim izdanjima, Zagrabi, Zagrebi, Zagreb Food Festival powered by Billa imat će jedinstvenu gastro ponudu. Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti "ham steak", odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala.

Uz specijalitete s roštilja, za čiju je kvalitetu zadužena Mesna industrija Braća Pivac, posjetitelje će sigurno oduševiti i izbor vrhunskih njemačkih delicija koje će na Zrinjevcu ponuditi Wurst bar, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje te posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque i time zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu. A sve to začinit će se neponovljivim Kotany začinima.

Ovogodišnje izdanje ZZZagreb Food Festivala pojačat će se i u svom kuharskom dijelu pa će tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstaviti i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara