Stigli u Srbiju: Đokovići doniraju 700.000 eura školama i vrtićima

Stigli u Srbiju: Đokovići doniraju 700.000 eura školama i vrtićima

Foto: Instagram

JELENA i Novak Đoković nakon trijumfa u Parizu nakratko su svratili u svoju zemlju i javnosti objavili planove i projekte koje će realizirati do kraja ove godine. Jelena Đoković, direktorica fondacije Novak Đoković, danas je srpskim medijima objavila kako će do kraja godine realizirati 20 projekata koji će obuhvatiti 5000 mališana diljem Srbije.

 

I just love how much passion and energy they have every day to invest into improving children's lives. Healthy, happy, loved children means healthy, happy, loving society! The best team in the world! These are the "NDF's Angels" 😂🤓👼😍😍😍😍

Fotografiju objavljuje Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokovići će tako do kraja ove godine za poboljšanje obrazovanja u svojoj zemlji izdvojiti 700.000 eura.

"Primili smo više od 1.400 prijava za natječaj, naša djeca odrastaju i školuju se u jako lošim uvjetima. Školama je potreban namještaj, prozori, školski pribor, grijanje, igrališta, zahodi...  Od 1.400 projekata, prihvatili smo 20 i to govori samo koliko je toga tek ostalo za realizaciju", rekla je Đoković na konferenciji za novinare. 

Fondacija Novak Đoković je od 2012. godine do danas u obrazovanje uložila više od 3 milijuna dolara, a sve kako bi tamošnja djeca dobila priliku sanjati velike snove.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara