Tragična priča kćeri pjevača INXS-a: Naslijedila je milijune, ali nitko joj ne bi bio u koži

Tragična priča kćeri pjevača INXS-a: Naslijedila je milijune, ali nitko joj ne bi bio u koži

Foto: Instagram

ZA RAZLIKU od svojih roditelja Michaela Hutchencea, pjevača grupe INXS i Paule Yates, televizijske voditeljice, Heavenly Hiraani Tiger Lily kloni se medijske pozornosti.

Međutim, to bi se moglo promijeniti je Tiger Lily 22. srpnja puni 21. godinu i time nasljeđuje zaradu od autorskih svog pokojnog oca. Iako će ju ovo nasljedstvo preko noći pretvoriti u milijunašicu, njen je život od samog početka bio tragičan, piše Mirror.

Romansa njenih roditelja počela je pred očima javnosti u siječnju 1995. kad je Paula intervjuirala mladu glazbenu zvijezdu Michaela Hutchencea, a osamnaest mjeseci kasnije rođena je Tiger Lily.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paula je zbog Hutchencea napustila svog tadašnjeg supruga Boba Geldofa, a izgubila je i skrbništvo nad njihovim kćerima. Sreća novog para ipak nije potrajala.

Kad je njihova kći imala samo šesnaest mjeseci kad Hutchence je pronađen mrtav u hotelskoj sobi. Nakon njegove smrti, Paula Yates se nikad nije oporavila i tonula je u depresiju i ovisnost o tabletama sve dok se, tri godine kasnije, nije predozirala tabletama. Tiger Lily je tad imala samo četiri godine.

Njeni gubici nisu time završili, 2014. godine je izgubila i polusestru Peaches Geldof koja je također preminula od prekomjerne doze.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara