VIDEO Favoritkinja za Miss SAD-a ostala bez krune zbog užasnog odgovora na pitanje o ekonomiji

VIDEO Favoritkinja za Miss SAD-a ostala bez krune zbog užasnog odgovora na pitanje o ekonomiji

Screensot:YouTube

 MISS Californije Nadia Mejia trenutno je osoba kojoj se Amerikanci najviše smiju. Naime, nakon što ju je na izboru za Miss SAD-a član žirija pitao kako bi smanjila jaz između bogatih i siromašnih, Nadia je najprije uzdahnula, zatreptala nekoliko puta, počela odgovarati, a potom opet stala, treptala i uzdisala.

Nakon početnog promišljanja na pitanje člana žirija, fotografa Nigela Barkera je odgovorila: "Mislim da bogati i siromašni ne smiju biti toliko razdvojeni, mislim da postoji srednja klasa".

Nakon dulje pauze, u kojoj joj je fotograf poručio da duboko diše, nastavila je: "Mislim da bi bogati trebali više davati, a siromašni trebaju naporno raditi, a srednja klasa se treba naći u sredini".

S obzirom na to da je ušla među pet finalistica, nagađa se da ju je to koštalo pobjede, a ubrzo su se društvene mreže napunile komentarima na njen račun.

Nadija se pokušala opravdati pa je na Instagramu napisala da se "molila Bogu da joj da prave riječi i on ju je poslušao".

Potom je objavila snimku na kojoj po melodiji pjesme "I Want It That Way" Backstreet Boysa pjeva "I don't know about the economy", odnosno "Ne znam ništa o ekonomiji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadia je kći pjevača Gerarda, koji je imao samo jedan hit "Rico Suave".

 

MOOOOOOOD @backstreetboys @howie_dorough #missusa #misscaliforniausa2016

Videozapis objavljuje Nadia Grace (@nadia_mejia)

S obzirom na to da je prije izbora slovila za favoritkinju, jer je u anketama i na kladionicama uvjerljivo vodila, mnogi su uvjereni da je to razlog neuspjeha Nadije, koja je tijekom izbora promovirala važnost zdravog izgleda missica i manekenki, jer je i sama preboljela anoreksiju.

Na svom blogu "Not So Private Parts", opisala je da je zbog zahtjeva u modnoj industriji u dva mjeseca izgubila čak 12 kilograma, no oporavila se zahvaljujući vjeri u Boga. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara