VIDEO Mislite da Kolinda grozno pjeva? Pričekajte da čujete ove hrvatske političare

VIDEO Mislite da Kolinda grozno pjeva? Pričekajte da čujete ove hrvatske političare

Screenshot: YouTube

SVATKO od nas s vremena na vrijeme zapjeva nešto. Jednostavno se dogodi trenutak kad čovjek poželi zapjevati.

Kolindi Grabar Kitarović taj je trenutak došao dok se vlada raspada, a država je u rasulu. Nema ljepšeg trena za pustiti glas uz Neredovu "Srce vatreno".

Ako ste propustili taj glazbeni biser, pojačajte zvučnike i neka veselje počne.

Iako joj je tajming potpuno kriv, nećemo ovog puta o njemu. Kolinda nas je podsjetila na to da hrvatski političari ne mogu odoljeti pjevanju kad vide mikrofon. Neki pjevaju ljepše, neki lošije, a neki nikako.

Prva na našoj listi je Vesna Pusić čije je pjevanje "Moje domovine" ušlo u legendu, a zasjeniti je nije uspjela ni Kolinda.

"Mojoj domovini nije odoljela" ni Jadranka Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih recidivista kad je pjevanje u pitanju zagrebački je gradonačelnik Milan Bandić. Pronaći video u kojem on pjeva nije neki težak zadatak, s obzirom na to da dnevno obiđe i do desetak događanja, među kojima je obvezno neka veselica. Ili predizborni skup.

Slično je i s bivšim splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom, koji je na pozornici odlučio zasjeniti Olivera Dragojevića. Bio je to pravi spektakl za prisutne, posebice kad je Kerum počeo improvizirati.

Ono što nas je posebno iznenadilo jest video u kojem pjeva Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina. Sve dok nismo pogledali video i shvatili da on samo "pjeva". U video se pojavljuje oko 3:00. 

Nismo moglo odoljeti tome da na našu listu ne uvrstimo Ljubu Česića Rojsa i njegovu hercegovačku gangu. Ako želite uplašiti ukućane, samo pojačajte ovo na najjače.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara