Zadarski taksisti spasili i na devet dana ugostili opljačkanog britanskog turista

Zadarski taksisti spasili i na devet dana ugostili opljačkanog britanskog turista

Foto: Facebook

ZADARSKI taksisti spasili su i na devet dana ugostili britanskog turista Leona Mitchella, kojeg su nepoznate osobe prevarile i opljačkale. Zbog toga je on morao pješice do aerodroma kod Zadra te devet dana čekati avion koji će ga odvesti kući. Cijelu priču na Facebooku je objavio mladi taksist Ivan Grgić.

"Da skratim. Došao je u Hrvatsku na odmor i zabavu. Od očekivanog je dobio to da je prevaren, opljačkan i osuđen pješice doći iz Zadra na aerodrom i provesti na aerodromu devet dana do svog unaprijed plaćenog leta, ali bez društva, novca i mobitela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njegovog drugog dana koji je proveo u Zračnoj luci, aerodromski taksisti shvatili su što se dogodilo i za razliku od drugih nisu mogli stajati mirno. Smještaj čovjeku je plaćen, novce za preživjeti imaš, prijevoz ti je osiguran...A kao što vidite, odlično se družimo.

Odavno vedriju osobu nisam upoznao! U njegovo i svoje ime zahvaljujem svojim kolegama s aerodroma. Živjeli", napisao je mladić koji je s prijateljima pomogao 27-godišnjem turistu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara