Zvijezda showa "The Voice" ubijena na koncertu

Zvijezda showa "The Voice" ubijena na koncertu

Foto: Press

CHRISTINA GRIMMIE, 22-godišnja natjecateljica američkog "The Voicea" i zvijezda YouTubea, upucana je u koncertnoj dvorani The Plaza Live u Floridi tijekom potpisivanja autograma.

Njezin brat nasrnuo je na napadača i uspio ga oboriti na zemlju, ali napadač se unatoč tome uspio upucati, tvrdi policija.

Grimmie je tamo nastupila sa svojim pop-punk bendom Before You Exit, a još uvijek nije poznat identitet napadača niti zašto je napao pjevačicu naoružan s dva pištolja.

Svjedoci su za Orlando Sentinel izjavili da su čuli pet pucnjeva, a Josh Call koji se našao u blizini, prvi je dotrčao do njezina tijela i vidio da je upucana u glavu i da je još jedna osoba ranjena.

"Napadač je ležao u lokvi krvi, a lice mu je bilo potpuno razneseno. Nitko to nije očekivao. Bilo je užasno", govori Call.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pjevačicu je tijekom šeste sezone showa obučavao Adam Levine, a na kraju je završila na trećem mjestu. Ipak, Grimmie je već bila relativno popularna zahvaljujući obradama pjesama koje je na YouTubeu počela objavljivati još kao 15-godišnjakinja.

Pjevačica je preminula u bolnici, a njezini su predstavnici zamolili medije da poštuju privatnost obitelji. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara