GoGirl i piškite kao muškarac

GoGirl i piškite kao muškarac

Foto: Facebook

AKO STE u gužvi, na koncertu, na skijanju, ako vam se silno gadi piškiti u javnim toaletima, jednostavno stavite svoj GoGirl i piškite kao muškarac. Predstavljamo vam novotariju na tržištu koja bi vam možda mogla dobro doći. Jednostavno umetnite svoj GoGirl i obavite to bez skidanja i čučanja.

Tako lako.

Sada konačno možete prestati zavidjeti muškarcima na lakoći kojom oni to obavljaju kada im se, hm, pripiški.Proizvod je ultra jednostavan, čist i siguran. Možete ga koristiti jednokratno ili višekratno. U originalnom pakiranju stiže sterilan, lako ga je namjestiti i jednostavno pustiti “val”, a moguće ga je naravno dobro oprati nakon nužde i spremiti za drugi put. Napravljen je od medicinskog silikona zbog čega je jednostavan, mekan te omogućuje kvalitetno čišćenje.

Ovo žensko pomagalo za pišanje koristi se navodno već godinama, a moguće ga je kupiti u brojnim dućanima diljem svijeta. U Hrvatskoj doduše još uvijek ne, ima ga u okolnim zemljama, a ima ga naravno i na eBayu i to u više boja – boja lavande, rozi te maslinasto zeleni. Cijena varira od pet do 20 dolara, ovisno o pakiranju.

GoGirl!
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara