Victoria`s Secret anđelica ima odličan 15-minutni video za lijepu stražnjicu

13. veljače 2018. |
S.G.

Foto: Instagram

LIJEPA plavuša bacila se i u fitness vode.

Nije tajna da se brojne holivudske dame oduvijek okreću zdravom načinu života, redovitim treninzima, kvalitetnoj prehrani i slično kako bi izgledale što bolje pred znatiželjnom javnosti.

Khloe Kardashian prije trudnoće je neprestano dijelila savjete o svojoj zavidnoj transformaciji, njezinu sestru Kourtney jedan je časopis prozvao fitness guruicom, a i glumica Halle Berry svakog petka na Instagramu objavljuje vježbe sa svojim privatnim trenerom.

A u fitness vodama zaplivale su i neke Victoria's Secret anđelice, kao plavokosa Romee Strijd, a radi se o ženama čija priroda posla zahtijeva besprijekornu liniju.

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Lijepa Romee tako je krajem siječnja izbacila odličan 15-minutni video na kojem pokazuje vježbe za lijepo oblikovanu stražnjicu, a nakon što smo isprobali trening, možemo reći jedno: anđelicama nije nimalo lako ostati u formi.

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Za vježbe vam je potrebna prostirka i dodatno oprema, ako želite (utezi za noge, trake), no možete ga odraditi i bez dodatne opreme.

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Jesmo li vam već rekli da se radi o kućnom treningu koji možete izvesti bilo gdje? Isprobajte i uvjerite se sami da nije toliko jednostavan jer mišići stražnjice i nogu će vam gorjeti, vjerujte nam!
 

Pogledaj desktop verziju Članka
Vezane vijesti
© 2018 Index portal
kontakt | uvjeti korištenja | marketing