Najpoznatija plus-size manekenka otkrila ulje koje pije protiv nadutosti

13. ožujka 2018. |
S.G.

Foto: Instagram 

OTKRILA je brzi i jednostavni recept.
 
Najpoznatija plus-size manekenka na svijetu, 30-godišnja Ashley Graham, ženama diljem svijeta redovito dijeli savjete o tome kako voljeti svoje tijelo te razviti samopouzdanje bez obzira na konfekcijski broj, a sada je otkrila i zanimljiv recept protiv nadutosti.
 
 
U nedavnom intervju za časopis Glamour otkrila je kako održava svoj probavni sustav "sretnim" uz pomoć ulja mente koje stavlja u čašu vode te smjesu pije svaki dan baš protiv nadutosti. Da ne spominjemo i svježi dah koji prati mentu. Može li bolje?
 
 

Kako prenosi spomenuti portal, ovo je najučinkovitiji način za dodavanje mente prehrani, a ona pomaže pri rješavanju još nekih probavnih problema, ne samo nadutosti, kao što su grčevi i plinovi.
 
 
Ova biljka vrlo je učinkovita i kod još nekih uobičajenih problema kao što su menstrualni bolovi, glavobolje, upale mišića te općenito pomaže hrani zaglavljenoj u vašem probavnom sustavu da se pokrene kroz vaše tijelo.
 
 
Neće vas puno koštati ako isprobate ovaj trik, a možda i vama postane svakodnevna navika protiv dosadne i neugodne nadutosti.
Pogledaj desktop verziju Članka
Vezane vijesti
© 2018 Index portal
kontakt | uvjeti korištenja | marketing