Tu netko nije normalan - izbacili djevojku iz šoping centra jer je bila ovako odjevena

19. lipnja 2017. |
T.M.

Foto: Facebook

POČELI su školski praznici, a s njima su i završila pravila "službenog" odijevanja jer koliko god bilo vruće, svaka škola na svijetu, čak i u najtoplijim krajevima, ipak se revno brine da učenici  dolaze prikladno odjeveni. To znači bez ultra kratkih hlačica, minica, dekoltiranih i preotvorenih majica, topića i slično.

No sada su praznici, a u Michiganu je nepodnošljivo vruće i zato je ova djevojka sa skupinom svojih frendica odlučila skočiti do obližnjeg šoping centra upravo ovako odjevena - u balerinke, kratke traper hlače i majicu bez rukava s Nemom.

Mnogi će reći - ništa neobično, no nekome je ipak njen outfit stao na žulj i to toliko jako da je zamolio zaštitare da je s njenom ljetnom odjećom izbace jer je odjevena neprikladno i nedolično."Morala sam ovo s vama podijeliti", napisala je dotična Hannah Pewee uz fotografiju snimljenu tog istog dana u istoj odjeći. "Što je najgore, puno cura i žena taj je dan došlo u Woodland Mall obučeno jako slično, a zašto sam nekome baš ja smetala, to ne znam. Ali znam da mi je dosta ovakvog sramoćenja i prozivanja kao da sam neka fufica. To me sigurno neće nagnati da na ovim temperaturama hodam obučena od glave do pete."

Njen je post nakon toga izazvao pravu lavinu reakcija i ne možemo se oteti dojmu da je ovaj svijet stvarno otišao u nekom krivom smjeru. Treba upozoriti osobu kad je nedolično odjevena, ali ovo stvarno nije pravi primjer koji bi se trebao tako nelogično kazniti.

Mislite li i vi isto tako?

Jer netko je očito jako zabrijao misleći možda da je šoping centar sveto mjesto na kojem se javnost čak ni usred ljeta ne smije uznemiravati s malo gole kože na nogama i rukama.

Pogledaj desktop verziju Članka
Vezane vijesti
© 2018 Index portal
kontakt | uvjeti korištenja | marketing