"Wonder Woman" na premijeru došla u Prada haljini i kontroverznim japankama

19. lipnja 2017. |
M.S.

Foto: Rex, Rocket Dogs 

JEDNO od trenutno najpopularnijih imena u Hollywoodu definitivno je Gal Gadot.

O glumici koja je utjelovila seksi heroinu Wonder Woman pričaju svi, kako o njenom zanimljivom životu, tako i o njenoj ljepoti te stilu odijevanja. A upravo ovo zadnje nas zanima i najviše. 
 
Već smo pisali o povoljnim zlatnim sandalama iz Alda, koje je nosila na premijeri Wonder Woman u Los Angelesu, a čini se da glumica ima "fetiš" na povoljnu obuću, jer je i za meksičku premijeru filma na cipele potrošila svega 27 eura, odnosno oko 200 kuna.
 
 
Iako ih je prekrila prekrasna crna haljina do poda, koju je po mjeri za Gal izradila luksuzna dizajnerska kuća Prada, njena stilistica je na svom Instagramu otkrila sve detalje glumičinog outfita, pa tako i "tajnu" koja se skrivala ispod haljine.

 
 
No još više od cijene, zanimljiviji je njen izbor obuće za ovakav svečani događaj, jer se radi o japankama. I to ne bilo kakvima, već o kontroverznom modelu s platformom, koji se ove godine ponovo vraća u modu, a njene potpisuje brend Rocket Dogs.
 
A sada kada ih nosi "Wonder Woman", vjerujemo kako ćemo ih uskoro viđati sve češće, jer se ionako već smiješe s polica mnogih trgovina.
Pogledaj desktop verziju Članka
Vezane vijesti
© 2018 Index portal
kontakt | uvjeti korištenja | marketing