Index Auto


Nezaposlenost pala na 13,2 posto

PREMA podacima Državnog zavoda za statistiku, stopa registrirane nezaposlenosti u travnju se spustila do razine od 13,2 posto.

vijesti

Mali dobavljači: Prijetnje obustavom robe štete i Agrokoru i dobavljačima

KOORDINACIJA proizvođača i dobavljača Agrokora koju predvodi Marica Vidaković iz Kraša danas je nakon sastanka s izvanrednim povjerenikom ipak odustala od obustave isporuke robe koju su najavili u ponedjeljak.
ekonomija

Nezaposlenost pala na 13,2 posto

PREMA podacima Državnog zavoda za statistiku, stopa registrirane nezaposlenosti u travnju se spustila do razine od 13,2 posto.
trĺľiĺˇta

Obustavljeno trgovanje dionicama Agrokorovih firmi

HRVATSKA agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) ponovno je obustavila trgovanje dionicama Agrokorovih tvrtki - Leda, Belja, PIK-a Vinkovci, Tiska, Vupika, Zvijezde, Žitnjaka i Jamnice - na Zagrebačkoj burzi.
kompanije

Prihodi Facebooka u tri mjeseca preko 8 milijardi dolara

PRIHODI Facebooka u prvom kvartalu ove godine porasli su za oko polovicu na 8,03 milijarde dolara
eu fondovi

Plan ulaganja za Europu: 350 milijuna kuna malim i srednjim poduzećima u Hrvatskoj

EUROPSKI investicijski fond (EIF) i Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ) potpisali su sporazum u okviru programa COSME kojim će se PBZ-u omogućiti da malim i srednje velikim poduzećima u Hrvatskoj plasira 350 milijuna kuna kredita
  komentari

  KOMENTAR Zaustavljanje globalizacije bila bi katastrofa, svijet je jednakiji nego ikad

  GLOBALIZACIJA se nalazi pred svojim najvećim ispitom. Već četrdeset godina, proces sve tješnje integracije kroz slobodno kretanje dobara, kapitala, ljudi i ideja omogućava mnoga značajna postignuća diljem svijeta.
   škola
   najpopularnije