Index Auto


Šest godina ekonomija je propadala jer je država trošila kao da se ništa ne događa

NEODGOVORNO ponašanje hrvatskih Vlada tijekom krize rezultiralo je snažnim rastom javnog duga i naravno troškova kamata za te dugove.

ekonomija

Industrijska proizvodnja u plusu četiri posto - raste od veljače 2015.

GODIŠNJI rast industrijske proizvodnje u siječnju je iznosio 4 posto čime je potvrđen pozitivan trend koji je krenuo u veljači 2015. godine,
trĺľiĺˇta

Mirovinci nagazili Todorićev Ledo: Cijena od početka godine pala 35 posto

SNAŽAN pad cijene imala je dionica Leda koja je počekom godine na burzi vrijedila više od 10 tisuća kuna da bi jučer trgovanje završila na oko sedam tisuća.
kompanije

Moody´s potvrdio rejting Zagrebačkog holdinga, izgledi poboljšani

AGENCIJA Moody?s u svojem posljednjem, jučer objavljenom izvješću potvrdila je kreditni rejting Zagrebačkog holdinga (Ba3), promijenivši pritom izglede iz negativnih u stabilne.
eu fondovi

Plan ulaganja za Europu: 350 milijuna kuna malim i srednjim poduzećima u Hrvatskoj

EUROPSKI investicijski fond (EIF) i Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ) potpisali su sporazum u okviru programa COSME kojim će se PBZ-u omogućiti da malim i srednje velikim poduzećima u Hrvatskoj plasira 350 milijuna kuna kredita
  komentari

  KOMENTAR Zaustavljanje globalizacije bila bi katastrofa, svijet je jednakiji nego ikad

  GLOBALIZACIJA se nalazi pred svojim najvećim ispitom. Već četrdeset godina, proces sve tješnje integracije kroz slobodno kretanje dobara, kapitala, ljudi i ideja omogućava mnoga značajna postignuća diljem svijeta.
   škola
   najpopularnije