3 jasna znaka da si opsjednuta Instagramom

3 jasna znaka da si opsjednuta Instagramom

Foto: weheartit

OBOŽAVAMO Instagram, no neki ga ljudi shvaćaju preozbiljno.

Osim Kim Kardashian, tu su i obični smrtnici, koji bi se lako dali svrstati u skupinu ovisnika o Instagramu. Portal Women's Health otkrio je 3 jasna znaka da je zabava prešla u opsjednutost.

1. Posao
 
Kako izgleda ponedjeljak ujutro na tvom poslu? Počinješ li odmah obavljati stvari sa svog popisa ili prvo slikaš hrpu papira na stolu i objaviš ih na Instagramu, s naslovom poput "#jedvačekamvikend"? Ako pripadaš ovoj drugoj skupini, uzmi malu pauzu i razmisli o tome da se kratko odmoriš od ove društvene mreže. Ili ona od tebe.
 
2. Zabava
 
Ako je gledanje tuđih slika na Instagramu zamijenilo kave i ostala druženja s prijateljima, to je jasni znak da nešto nije u redu. Prvotna uloga društvenih mreža je da ubiju dosadu. Također, problem je i kad se počneš osjećati loše u svojoj koži, zbog toga što misliš kako drugi vode bolji i zanimljiviji život od tebe. No, činjenica je da nikad ne znaš priču koja stoji iza savršene slike.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
3. Izlasci
 
Ako si postala jedna od onih, koji baš svaki izlazak s društvom moraju pokazati svojim virtualnim prijateljima, ovisna si! Još je gora situacija ukoliko jedva čekaš da dođeš doma da u miru pregledaš sve slike te ih objaviš ili ako kolaže fotografija počneš raditi usred večeri, kako bi što prije bili na tvom profilu.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara