Kako da doggy poza bude još više seksi?

Kako da doggy poza bude još više seksi?

Foto: XTi

AKO već voliš ovu pozu, vrijeme je da još više poludiš za njom.

1. Podigni se
 
Kad dosadi klasična doggy poza, postoji jednostavno rješenje, a to je da se podigneš na noge te se rukama nasloniš na zid ili ih spustiš ravno na pod, a odlično će poslužiti i stol.
 
2. Jastuci
 
"Nekoliko jastuka ispod trbuha stvorit će savršen kut za njega, a i vama će biti lakše, posebno ako imate problema s boli u ovoj pozi", otkriva seksualna terapeutkinja Sadie Allison.
 
3. Ruke
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovdje doslovno mislimo da preuzmeš stvari u svoje ruke. Stimulacija klitorisa, prstima ili vibratorom, jedan je od najboljih načina za povećanje šanse za orgazam u ovom položaju.
 
4. Bradavice
 
Mnoge žene obožavaju stimulaciju bradavica tijekom odnosa, a doggy je savršen položaj za to. Zgrabi njegove ruke i stavi ih na grudi. Dodatni je plus što mu svojim rukama možeš pokazati što točno želiš.
 
5. Zvukovi
 
U ovoj pozi, mnoge se pripadnice ljepšeg spola osjećaju slobodnije, jer muškarac ne može vidjeti njihovo lice. Pa tako sve one sramežljivije, na ovaj način mogu slobodno biti glasnije ili prostije, tj. činiti sve one stvari za koje su previše sramežljive u položajima licem u lice.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara