Kako izvući najbolje od blijede puti

Kako izvući najbolje od blijede puti

Foto: Dolce&Gabbana

PREPLANULA put često se poistovjećuje sa zdravljem i glamuroznim izgledom, no to ne znači da ju moraš postići pod svaku cijenu. Dapače, koža koja često boravi u solariju prije će ostarjeti i dobiti bore, a o zdravstvenim rizicima nećemo ni govoriti.

Imaš li blijedu put predlažemo da ju napokon prihvatiš i, uz malo dobre njege i nekoliko make up trikova pretvoriš u zanosnu porculansku put koja blista i izgleda zdravo.

1. Odgovarajuća njega i zaštita

Kako bi tvoja koža ostala elastična, sjajna te bez bora, potrebne su ti dvije stvari - hidratantna krema i krema sa visokim zaštitnim faktorom. I jednu i drugu nanosi barem 2 puta dnevno.

2. Dobar primer

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaš li problema s crvenim mrljicama na licu, svakako nabavi dobar primer koji će omogućiti da puder bolje prianja te da koža izgleda potpuno savršeno.

3. Ukloni podočnjake

Blijeda put s tamnim podočnjacima nikad ne izgleda dobro pa je važno pronaći dobar korektor i naučiti pravu tehniku za njihovo prikrivanje. Uvijek koristi tekući korektor koji se ne ublači u bore, a bojom premaži cijeli dio od podočnjaka pa do pola obraza, u obliku trokuta.

4. Nježno rumenilo

Tamna rumenila i bronzeri na nježnoj puti izgledaju vulgarno. Koristi roskaste i breskvaste nijanse koje će ti dati svjež i ženstven izgled.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara