Leptirići u želucu: Kako ih zadržati na duge staze

Leptirići u želucu: Kako ih zadržati na duge staze

Foto: Shutterstock

NA POČETKU je lako: Svaki njegov pokret ti je predivan, a svaki razgovor novi razlog za leptiriće u želucu. No, s vremenom se to gubi, a zaljubljenost prelazi u stanje mirovanja. Ipak, moguće je zadržati te leptiriće, ako se oboje potrudite:

Flertajte


Kao što ste to radili i kada još niste bili zajedno, pokušajte se zavoditi baš svaki dan. To može biti pogledom, simpatičnom porukom, pa čak i davanjem zbunjujućih signala koji će ga malo protresti. U svakom slučaju, morate stvar učiniti jednako zanimljivom kao na početku.

Ljubite se


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mnogi parovi nakon nekog vremena jednostavno izgube naviku strastvenog ljubljenja kada god stignu, kao da su se zasitili. Izbjegavajte dosadne puse i vratite se strastvenim poljupcima, pa će se vratiti i leptirići.

Šaljite seksi poruke

Prvi put kada pošalješ seksi poruku svome dečku, osjećaš navalu adrenalina, a ona ne nestaje ni u dugim vezama. Parovi jednostavno prestaju slati takve poruke. Iznenadi ga vrućim MMS-om, i oboje ćete se osjećati kao da ste na početku veze.

Odvojite se

Ne dugo, ali dovoljno dugo da se ponovno poželite. Izlazak sa curama, godišnji bez njega ili vikend rezerviran samo za tebe idealan je način da se odmoriš od rutine, i da se poželiš što prije vratiti u nju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara