Uživaj u knjigama "Inferno" i "Izgubljeni simbol" Dana Browna!

Uživaj u knjigama "Inferno" i "Izgubljeni simbol" Dana Browna!

Foto: Press Foto

INDEX ROUGE ovo će ti ljeto uljepšati bestselerima "Inferno" i "Izgubljeni simbol" slavnog Dana Browna!

Naše čitateljice imaju priliku osvojiti 3 primjerka "Izgubljenog simbola" i 2 primjerka "Inferna", a sve što trebaju napraviti je uploadati svoj omiljeni citat o sreći na Index Lajk.

Sve o knjigama, ali i pravilima za prijavljivanje, doznaj u nastavku!

"Izgubljeni simbol"

Napisan nakon temeljitih istraživanja i ritmom koji oduzima dah,"Izgubljeni simbol" još jednom dokazuje zašto je Dan Brown najprodavaniji pisac trilera na svijetu.

Šest godina trebalo je Danu Brownu da dovrši roman "Izgubljeni simbol", izvanredni nastavak svjetskih bestselera "Anđeli i demoni" i "Da Vincijev kod", trilera čije je glavni junak profesor simbologije Robert Langdon.

Radnja romana "Izgubljeni simbol" smještena je unutar vremenskog okvira od 12 sati i kroz majstorski tekst pun neočekivanih zapleta odvodi čitatelja na nevjerojatno putovanje uz Roberta Langdona koji je ponovno u akciji!

Dan Brown autor je mnogih bestselera, uključujući i "Da Vincijev kod" koji je prodan u više od 81 milijun primjeraka diljem svijeta, što ga čini jednim od najprodavanijih romana svih vremena. Time Magazine uvrstio ga je na listu 100 najutjecajnijih ljudi svijeta. Romani su mu prevedeni na 51 jezik. Diplomirao je na Amherst College i Phillips Exeter Academy, gdje je predavao engleski i kreativno pisanje. Trenutno živi u Novoj Engleskoj.

 

"Inferno"

Traži, i naći ćeš.
 
Te riječi odjekivale su u glavi uvaženog harvardskog profesora Roberta Langdona kad se probudio u bolničkom krevetu ne znajući gdje je ni kako je onamo dospio. Uz to, nije mogao objasniti podrijetlo zlokobnog predmeta pronađenog u džepu njegova sakoa.
Za život opasne prijetnje natjerat će njega i mladu liječnicu Siennu Brooks u vratoloman bijeg Firencom, gradom muzejom na čijim su ulicama odrasli Dante, Botticelli i Michelangelo i u čijim je ateljeima buknula talijanska renesansa. Samo Langdonovo poznavanje tajnih prolaza i drevnih misterija što leže ispod raskošnih povijesnih pročelja može ih spasiti od nepoznatih progonitelja.
Langdon uskoro uspijeva odgonetnuti da je uvučen u strahotan plan nezamislivih posljedica čiji je glavni akter nadahnut Danteovim Paklom, remek-djelom svjetske književnosti što nudi mračnu viziju pakla koja odjekuje još danas.

Stihovi Pakla postaju Langdonov vodič i on pokušava dešifrirati niz kodova i simbola zakopanih u nekim od najslavnijih umjetničkih djela – slikama, kipovima, građevinama – Firence, Venecije i Istanbula ne bi li otkrio detalje paklenog plana… prije nego što se svijet nepovratno promijeni.

Inferno je Brownov dosad najsnažniji i najizazovniji roman, napet triler koji će vas zarobiti već svojim prvim stranicama. Brown i u ovom romanu ostaje vjeran intrigantnim i kontroverznim temama: Da Vincijev kod pokušao je osvijetliti prošlost drugačiju od one koju smo mislili da poznajemo, a Inferno nam pokazuje koliko je krhka svaka vizija naše budućnosti.

PRAVILA ZA PRIJAVU:

1. Želiš li se prijaviti za knjige "Inferno" i "Izgubljeni simbol" uploadaj svoj omiljen citat o životu na Index Lajk. Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Inspiracija i citati, a pod OZNAKE upiši riječ CITAT.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Prijave traju od ponedjeljka 28.07.2014. do srijede 30.07.2014. u 12 sati

4. Dobitnice knjiga objavit ćemo na Index Rougeu, u srijedu 30.07.2014. u 16 sati.

5.  Među prijavama koje sakupe najveći broj likeova na Index Lajku, stručni žiri tima Fokus i Index Rouge odabrat će najbolje

Upozorenja:

- Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu proizvoda te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u natječaju
- Dobitnici se moraju javiti u roku 10 dana od objave rezultata.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara