Zanimljive činjenice o flertu

Zanimljive činjenice o flertu

Foto: H&M

FLERT je umjetnost. Ako nam ne vjeruješ, nastavi čitati dalje.

1. Ima više vrsta flerta
 
Točnije, pet: tradicionalni, fizički, iskreni, zaigrani i uljudni. 25 posto spada u zabavu, a 30 posto namijenjeno je pronalasku partnera.
 
2. Kontakt očima
 
Znanstvenici tvrde kako je dvije minute koketiranja očima dovoljno da se između dvoje ljudi dogodi strastvena ljubav. Iako nam se to čini premalo vremena, činjenica je da je kontakt očima jako važan i da ima veliku ulogu u osvajanju.
 
3. Glas
 
Žene koje pričaju jasno i brzo, žene su koje su zainteresirane. Nespretno biranje riječi, karakteristika je onih koje nisu previše zainteresirane.
 
4. Snaga crvene
 
Znanstveno je dokazano da crveni ruž ili haljina itekako pomažu u dobivanju pažnje, ali i ostavljaju dojam veće seksualne slobode, htjele vi to ili ne.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
5. Dodiri su obavezni
 
Postoje 3 razine dodira: prijateljski (ramena), nešto više od prijateljskog, što podrazumijeva područje struka ili podlaktice te nuklearni, koji uključuje lice. Znanstvenici preporučaju ovaj posljednji, koji garantira najviše uspjeha.
 
6. Gluma
 
"Hard to get" igra doista pali. Ljudima je najzanimljivije ono što ne mogu odmah imati.
 
7. Godine nisu bitne
 
Ako se pita muškarce, 83 posto njih otkrilo je da im godine kod žene doista ne igraju nikakvu ulogu.
 
8. Izravnost
 
Muškarci također vole žene koje su izravne i poručuju - nema ništa više seksi nego kad žena zna što želi. Slatke i pomalo ljigave fraze rijetko prolaze i kod jednih i kod drugih.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara