Index Rouge
Ljubav & seks

Laži koje žene najčešće govore svojim partnerima

A.AS. / SUBOTA, 28.04.2012 17:00 Cipele koje smo previše platile mogle bi biti uzrok svađe, pa radi mira u kući izmišljamo prihvatljiviju cijenu • Lažemo vam da ste bili odlični u krevetu kada ti stvarno niste
  

Foto: becomegorgeous

ŽENA koja kaže da nikada ne laže svojem dečku, laže. Jednako kao što muškarci izmišljaju sitnice kako bi spasili obraz, to rade i žene.

1. Ne ljutim se na tebe

Ako ste uopće došli do razgovora o ljutnji s nama, znači da se imamo razloga ljutiti, a čim to poreknemo, znači da vam spremamo opaku osvetu.

2. Boli me glava


Ponekad nam se stvarno ne da skakati po vama u krevetu, a iako je glavobolja klišej, ta isprika jako dobro funkcionira.

3. Ne smeta me kad gledaš druge žene


Smeta nas, i to jako. Svaki put kada pogledate drugu ženu, dobivate mali minus, koji se može pretvoriti u veliki ukor kada to najmanje očekujete.

4. Bilo je na rasprodaji

Cipele koje smo previše platile mogle bi biti uzrok svađe, pa radi mira u kući izmišljamo prihvatljiviju cijenu. Slično kao kad vi govorite koliko ste piva popili.

5. Ovo je bilo super!

Lažemo vam da ste bili odlični u krevetu kada to stvarno niste. Lažemo vam i o vašoj veličini. Ali iako lažemo, to radimo za vaše dobro.

Komentari
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.