logo sp 2014
Njemačka
1 : 0
Argentina
link na raspored utakmica

Kovač: Da Šimunić nije napravio ono u Beogradu, tko zna gdje bismo završili!

Piše: D.D.
srijeda, 14.5.2014. 17:36
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Kovač: Da Šimunić nije napravio ono u Beogradu, tko zna gdje bismo završili!

Foto: Hina

JOSIP ŠIMUNIĆ ne ide na Svjetsko prvenstvo. Prije nekoliko dana Sportski arbitražni sud (CAS) u Lausanni samo je potvrdio FIFA-inu kaznu od deset utakmica, koliko je Joe dobio zbog zloglasnog pokliča: "za dom, spremni".

Kovaču je žao što je iskusni branič prisilno ostao bez pozivnice za SP.

"Znamo dobro kako je bilo u Beogradu, da Joe nije napravio to što je napravio, tko zna gdje bismo bili", rekao je Kovač, misleći na težak prekršaj nad srpskim reprezentativcem Miralemom Sulejmanijem, kojeg je Joe nemilosrdno pokosio na sredini terena. Da to nije učinio, Srbija je tada mogla uzeti sva tri boda te zakomplicirati situaciju u skupini, a ovako je Hrvatska preživjela gostovanje na Marakani (1:1) i izborila dodatne kvalifikacije za SP.  


Komentari (12)
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.

  • hobiti   Objavljeno prije 3 godine
    ne bi se ni plasirali na sp.


  • SEFICA.   Objavljeno prije 3 godine
    Ne bi bilo brazila


  • BLangels   Objavljeno prije 3 godine
      Da nije bilo Aquilanija...


  • triper   Objavljeno prije 3 godine
    Ja sam čul sa je Skolari konačno odahnul kad je čul da Šimunić ne ide. Jebo vas Šimunić, da vas jebo...


  • Garry24   Objavljeno prije 3 godine
    znan ja dobro je Tomas igra rukon za penal.....ali isto tako dobro znan da je Šimunić ima jedan čisti penal šta čovik koji je očito bija na gljivama nije sudija...a nisu ni tri žuta malo..... 


  • Kurtoazija.   Objavljeno prije 3 godine
    Ispušili bi, znamo. Napravio je džiberski potez, ali mu se isplatilo. Samo je kasnije ispao tupan, ali to je druga priča.


  • Muflon_Spremni   Objavljeno prije 3 godine
    malo si se zajebao, baš si nogometni analfabet. na toj utakmici je tomas igrao 2 puta rukomet, od toga je sudac jedan dosudio penal, a drugi put nije vidio. drugi gol smo primili iz igre koji je bio kontroverzan, jer postoji mogućnost da je bilo zaleđe. jedino što je istinto u tvojoj priči je da je šimunić na toj utakmici dobio 3 žuta kartona 



Vezano
Vijesti  |  Tagovi