17-godišnjakinja koja je optužila nogometaše za silovanje pristala na seks?

17-godišnjakinja koja je optužila nogometaše za silovanje pristala na seks?
PROFESIONALNI organizator zabava Nicholas Meikle prva je osoba čije je ime objavljeno u vezi sa skandalom u Engleskoj. Meikle tvrdi kako je djevojka pristala na seks s njim i još trojicom prijatelja.

Nicholas Meikle tvrdi kako se s prijateljima, među kojima su bili i nogometaši, zabavljao u klubu Funky Budham gdje je upoznao djevojku koja se svima nabacivala.

Kako je mislio da djevojka ima 20 godina, pozvao ju je u svoju hotelsku sobu, te je zajedno s trojicom prijatelja "uživao s njom u različitim pozama", piše Jutarnji list.

Djevojka je pristala na to, ujutro se probudila u krevetu s Meikleom i još jednom osobom, zajedno su doručkovali i tek tada je djevojka otišla.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soba u hotelu bila je rezervirana na ime engleskog reprezentativca Kierona Dyera, igrača Newcastlea, no Meikle tvrdi kako Dyer nije bio s njima.

O imenima Meikleovih prijatelja još se špekulira, no zna se da su dvojica bila nogometaši, jedan je član Chelseae, a drugi je član drugog premierligaša.

Meikle tvrdi kako nije bilo osam nogometaša, te kako je sve što je djevojka rekla čista laž.

Organizator zabava rekao je da je "roštiljanje" normalna pojava u njihovom društvu. Radi se o tome da svatko sa svojom pratiljom prvo ide u svoju sobu, a zatim se mijenjaju ili se svi skupa nađu u jednoj sobi. "Roštiljanju" se priključuju samo oni koji to žele, bez ikakve prisile. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara