Eduardo potvrdio transfer, o Hrvatskoj još šuti: "Sve ću otkriti za nekoliko dana"

Eduardo potvrdio transfer, o Hrvatskoj još šuti: "Sve ću otkriti za nekoliko dana"

Foto: Instagram

VEĆ se tjednima čeka konačni oproštaj Eduarda da Silve od hrvatske reprezentacije, kojega je u svom stilu na televiziji objavio njegov bivši menadžer Zdravko Mamić koji mu je u Hrvatskoj sudskim putem blokirao svu imovinu. Prvi Brazilac u hrvatskom dresu Mamića je odveo na sud želeći se izvući iz ugovora kojeg je sud proglasio lihvarskim.

Dudu je unatoč svim nedaćama, pa čak i slabijoj formi u klubovima u reprezentaciji nastavio davati sve od sebe, ovisno o prilikama koje su mu izbornici davali. Dok je u kvalifikacijama redovito zabijao, na velikim natjecanjima nije skupio ni cijelo poluvrijeme. Nakon što ga je i Niko Kovač ostavio na klupi na SP-u u Brazilu, Eduardo je odlučio reći zbogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Večernji list, rekao je: "Donio sam odluku, ali budite strpljivi. Sve ću objasniti kroz nekoliko dana", najavio je Eduardo.

Iako s Mamićem ratuje, Dinamov gazda više puta ga je javno pozivao da se vrati na Maksimir. Eduardo je rekao da ga nitko nije zvao te da se ne misli vratiti.

Dudu se vratio u Europu riješiti papirologiju u Ukrajini, a onda se vraća u Brazil gdje će sljedećeg tjedna proći liječnički pregled i potpisati za Flamengo na godinu dana.

Šahtar se od njega oprostio specijalnim videom...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara