Mamić o Superkupu: Draže nam je igrati jednu utakmicu u Rijeci nego prekidati pripreme

Mamić o Superkupu: Draže nam je igrati jednu utakmicu u Rijeci nego prekidati pripreme

Foto: Hina

DINAMO će novu sezonu otvoriti utakmicom Superkupa, 11. srpnja protiv Rijeke. Utakmica se neće igrati na Maksimiru, već će Dinamo biti domaćin na Kantridi...

> Dinamo na Kantridi domaćin, a Boysi gosti!

"Godinama se igrala jedna utakmica i to u glavnom gradu, a onda je na inzistiranje Hajduka, iako nije bilo puno tih utakmica zbog naših duplih kruna, došlo do promjene pravila i od ove sezone su se trebale igrati dvije utakmice", izjavio je sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niti nama niti Rijeci to ove sezone nije odgovaralo jer bi predviđeni termini bili 5. i 11. srpnja što bi remetilo pripreme. Na naš prijedlog prema Rijeci da se igra jedna utakmica oni su to prihvatili i sporazumno smo se dogovorili da ona bude igrana na Kantridi. Draže mi je da igramo jednu utakmicu u Rijeci nego da smo morali prekidati pripreme i mijenjati cijeli program priprema."

Mamić je dao i zanimljiv prijedlog za Superkup.

"Mislim da bi bilo dobro kada bi se ta utakmica uvijek igrala u drugom gradu i napravi promocija nogometa. Recimo bilo bi lijepo da se ta utakmica igra u Dubrovniku, Vukovaru, Varaždinu ili nekom drugom gradu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara