Pamić: Hajduku je cijela Hrvatska kriva što već godinama tone

Pamić: Hajduku je cijela Hrvatska kriva što već godinama tone

Foto: HINA

NAKON novog vala jadikovki s Poljuda, trener Istre Igor Pamić obrušio se na Hajduk.

"Već su pomalo postali dosadni. Njima je cijela Hrvatska kriva što u zadnjih pet, šest godina strmoglavo idu prema dolje i zato ću im dati savjet, iako nisam najpametniji, neka pokušaju tražiti grešku i u sebi, a ne samo u drugima. Njihove izjave nakon utakmice nisu bile nimalo sportske i stalno dijele lekcije drugima. A napomenut ću da je i Istra puno puta bila oštećena kada je igrala protiv njih. Prošle sezone kod rezultata 1:1 i u trenutku kada se Hajduk još borio za titulu nije dosuđen jedanaesterac na Radonjiću kada je i vratar trebao dobiti crveni karton", rekao je Pamić za Regional express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratar je i na prošloj utakmici u Splitu trebao dobiti crveni karton kada je napravio faul na Jou, ali nije isključen. Mi se tada nismo bunili jer smo smatrali da u tim odlukama nije bilo zle namjere. Te su utakmice Frković i Jović sudili jako dobro, a previdi su svima mogu dogoditi. I u ovoj utakmici je bilo grešaka u njihovu korist i to mislim na nepostojeći faul nakon kojeg je Caktaš pogodio stativu, a nastavku te akcije koje nije ni trebalo biti se dogodio sporni trenutak oko penala. Prihvaćam da je tom prilikom sudac trebao pokazati na bijelu točku, ali i dalje smatram da je Ljubičić utakmicu odsudio dobro, što vjerojatno nekome ne štima.

"Valjda im se mora pomagati da bi uspjeli pobijediti jednu Istru. Molio bih i da nas puste na miru u našim mukama i poručio bih im jasno i glasno da ću, prema potrebi, i dalje igrati anti nogomet, a oni neka i dalje slobodno igraju moderan nogomet. Da je Mate Parlov boksao moderno, kao što sada Hajduk igra, ne bi dobio niti jedan meč i sigurno ne bi postao svjetski prvak. On je boksao pametno i na jedan udarac, iako su neki drugi svjetske titule osvajali na drugačiji način", dodao je za kraj nekadašnjih hrvatski reprezentativac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara