Split će biti oslabljen u Torinu: Belle nije dobio vizu za Italiju

Split će biti oslabljen u Torinu: Belle nije dobio vizu za Italiju

Foto: Hina

NOGOMETAŠI SPLITA će u uzvratu protiv Torina, nakon 0:0 u prvom susretu, biti oslabljeni neigranjem Henrija Bellea. Kamerunski napadač nije dobio vizu za Italiju i nije u mogućnosti putovati s momčadi na gostovanje koje može donijeti najveći uspjeh u povijesti kluba, plasman u skupinu Europa lige.
 
"Talijansko veleposlanstvo u Zagrebu se ponijelo izuzetno neprofesionalno i neprijateljski. Naime nakon što im je u više navrata dopunjavana dokumentacija koja početno nije tražena, pa tako i dozvola talijanskog saveza da igrač može odigrati jednu utakmicu u Italiji. Nakon što smo i to pribavili, obavijestili su nas da će Belle vizu dobiti kroz 15 dana", rekao je za nogometplus.net glasnogovornik Splita Jerko Trogrlić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Iz nogometnog kluba Torino su napravili sve da vizu dobijemo i na tome smo im zahvalni, ali, na žalost, talijanska ambasada bila je neumoljiva i na ovaj put idemo bez Bellea", dodao je Trogrlić, a valja dodati i da na prethodnim europskim putovanjima Crvenih ovog ljeta nije bilo problema s odbijanjem izdavanja vize kamerunskom igraču. Uz Bellea, u Torinu neće biti niti ozlijeđenog Ante Ercega.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara