Štimac uoči Kupa: Jedan igrač Splita vrijedi kao naša cijela momčad

Štimac uoči Kupa: Jedan igrač Splita vrijedi kao naša cijela momčad

Foto: Hina
 
NAKON pobjede nad Osijekom u prvoj utakmici na klupi Zadra, Igor Štimac danas čeka okršaj sa Splitom u prvom susretu četvrtfinala Hrvatskog kupa. Zadar i Split na Parku mladeži igraju od 17 sati.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"U Kupu ne možeš reci da si 100 posto favorit. Imamo dvije utakmice, ovo je prva pred našim gledateljima i moramo učiniti sve da napravimo pozitivan rezultat. I najvažnije je ne primiti gol kod kuće, to je nekako pravilo Kupa", poručio je trener Crvenih Zoran Vulić, a utakmicu je najavio i novi trener Zadra Igor Štimac.

"Ovaj susret ce imati dva poluvremena. Naša želja je da u prvoj utakmici dođemo do rezultata koji će nam osigurati da u drugoj utakmici rješavamo pitanje pobjednika, da ne budemo eliminirani već u prvoj utakmici. Imamo kapacitete za to i vrlo mi je drago da su nas već prekrižili. Oni su pokazali karakter protiv Istre kad su se vratili s 0:2, na 2:2, a možda bi i slavili da je utakmica još trajala. Splitov jedan igrac košta više nego cijela naša momčad, ali to ne znači da će nas pobijediti", poručio je Štimac.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara