Sušić ne želi nigdje: Spreman sam voditi BiH i do Eura 2016.

Sušić ne želi nigdje: Spreman sam voditi BiH i do Eura 2016.

Foto: Hina

JOŠ uvijek je neizvjesna situacija oko izbornika Bosne i Hercegovine, nije poznato hoće li Safet Sušić nakon isteka ugovora prepustiti mjesto nekom drugom ili ga čeka novi kvalifikacijski ciklus na klupi Zmajeva.

U posljednje vrijeme mogle su se pročitati informacije kako se Sušić vraća klupskom nogometu, no njegova posljednja izjava sugerira da je itekako moguć nastavak suradnje sa NSBiH.
 
"Ja nikada nisam izrazio želju da odem iz reprezentacije. Naravno da sam spreman voditi reprezentaciju i u kvalifikacijama za Euro 2016. godine", rekao je za SportSport.ba Safet Sušić.
 
Ovom prilikom demantirao je i postojanje sukoba unutar reprezentacije, o čemu su pisali pojedini mediji u BiH. "Ništa nije bilo. Odnos između igrača bio je zaista na vrhunskoj razini. Ne znam odakle takve informacije, niti najmanji incident se nije dogodio", rekao je.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Nije mogao izbjeći komentar na rezultat Alžira, kojeg vodi bosanskohercegovački strateg Vahid Halilhodžić: "Mislim da su ostvarili veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu te da je za taj rezultat najzaslužniji Vaha. Igrali smo s njima prije dvije godine, a to je danas jedna potpuno drugačija reprezentacija i tu se vidi Vahin rad."
 
"Odlično su se držali u susretu s Njemačkom i šteta je što nisu pobijedili. Imali su svoje prilike i u tom susretu", zaključio je Sušić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara