Sutra odluka CAS-a: Hoće li Hajduk napokon dobiti spasonosnih 11 milijuna kuna za Anasa Sharbinija

Sutra odluka CAS-a: Hoće li Hajduk napokon dobiti spasonosnih 11 milijuna kuna za Anasa Sharbinija

Foto: HINA

U ŠVICARSKOM Lausanneu u srijedu će se održati ročište u sporu Hajduka i Al-Ittihada. Prisjetimo se, Bijeli od Arapa potražuju nešto više od 11 milijuna kuna na ime transfera Anasa Sharbinija.

Disciplinska komisija FIFA-e već je donijela odluku po kojoj je određeno da Saudijci moraju podmiriti svoje obveze, inače će im biti oduzeti bodovi. Al Ittihad je u siječnju ove godine uplatio jednu ratu u visini od pola milijuna eura s obećanjem da će ostatak biti isplaćen kroz nekoliko mjeseci.

Međutim, kad su se svi ponadali da će stvar napokon biti riješena, Arapi su opet krenuli s odugovlačenjem, uputivši žalbu na odluku FIFA-e. Sutra bi i ona trebala biti razriješena, ali vjerojatnost da će novac brzo stići vrlo je mala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strpljenje čelništva Hajduka već je na izmaku, jer splitski klub čeka spasonosnu uplatu već pune dvije godine. Ipak, manevarski prostor vrlo je malen jer Arapi i dalje ne pokazuju želju za rješavanjem duga, a ukoliko odbiju isplatiti dug, Hajduk ih može tek klauzulom izbaciti u drugu ligu.

Novac također očekuju i braća Sharbini, kojima Bijeli duguju oko 400 tisuća eura. Dogovoreno je kako će taj novac biti isplaćen kada sjedne uplata od Al Ittihada.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara