Armada poziva: Ne navijajte za Hrvatsku večeras

Armada poziva: Ne navijajte za Hrvatsku večeras

Facebook: KN Armada Rijeka

KLUB NAVIJAČA Rijeke, Armada, obavijestila je sve svoje članove kako neće biti organiziranog navijanja na Rujevici na utakmici protiv San Marina.

"Obavještavamo sve naše članove da u subotu 4.6. na utakmici Hrvatska-San Marino neće biti organiziranog navijanja, također se mole svi da ne nose nikakve transparente s obilježjima Rijeke i Armade. Rasturamo u PES-u, smrt HNS-u!," stoji u objavi kluba navijača Armada na njihovoj Facebook stranici.

"Dojave o neredima? Drži se ti dojava o namještenim utakmicama," poručili su Zdravku Mamiću, koji je nedavno rekao kako ima dojavu da će navijači na sve načine pokušati prekinuti večerašnju utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz Hrvatsku uvijek, uz mafiju nikad!," ispisali su na drugom transparentu.

Armadine poruke mržnje stigle su dan nakon što je kapetan reprezentacije Darijo Srna apelirao na navijače da ih podrže jer ne zaslužuju negativno ozračje koje se stvorilo oko reprezentacije uoči odlaska na Europsko prvenstvo."Još jednom pozivamo sve naše članove koji idu danas na utakmicu da dolaze bez transparenata sa obilježjima Rijeke i Armade," dodali su. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara