Arsenal Barceloni otima "novog Fabregasa"

Foto: AFP

ŠESNAESTOGODIŠNJI vezni nogometaš Barcelone Jon Miquel Toral Harper pred potpisom je profesionalnog ugovora s Arsenalom, izvještava The Sun.

Događaj je to koji bi mogao maksimalno naelektrizirati atmosferu uoči uzvratnog dvoboja dvaju klubova u osimini finala Lige prvaka, koji se osmog ožujka igra na Nou Campu u Barceloni, a koji će Arsenal početi s 2-1 prednošću iz prve utakmice.

Navodno su se oko Arsenalova nekorektnog pokušaja da Barceloni otme novog dragulja iz nogometne akademije na identičan način na koji joj je 2003. godine oteo i Cesca Fabregasa, tada također 16-godišnjaka, uoči prvog sraza na Emiratesu posvadili predsjednik Barcelone Sandro Rosell i izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis. Preciznije, Rosell je galamio na Gazidisa dok ga je ovaj šutke poslušao, kao da priznaje vlastiti grijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo za Rosellova dopredsjedničkog mandata u Barceloni 2003. godine dogodio se odlazak Fabregasa, te je današnji predsjednik stoga pogotovo osjetljiv na mogućnost ponavljanja scenarija.

Toral Harper jedan je od dolazećih Barceloninh bisera, a Arsenalu ga približava činjenica što mu je majka Engleskinja.

Ironično, mladac je nedavno snimio svoju prvu reklamu, onu za američkog proizvođača opreme Nike, baš u društvu Cesca Fabregasa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara