Barić izvrijeđao Večernjakovog novinara

Barić izvrijeđao Večernjakovog novinara

KADA je Barić ugledao Tomu Ničotu iz Večernjeg lista počeo je nekontrolirano urlati i vrijeđati ga, spominjući riječi poput "kreten" i "idiot", a poželio mu je i udijeliti dva šamara.

Naime, nakon sastanka s Markovićem, na koji je Barić zakasnio pola sata, jer "nije u školi da mora doči na vrijeme", sada već bivši hrvatski izbornik sa svima se protokolarno rukovao, piše Slobodna Dalmacija, osim sa novinarom Večernjeg lista koje je nazvao "kretenom i idiotom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni razlog tolike mržnje prema novinaru je tekst u kojem se tvrdi da je Tudor rekao Bariću: "Ti nemaš pojma o taktici i sastavljanju momčadi!"

Barić je novinaru rekao: "To je laž! Nikada mi se nitko od igrača nije obratio s - ti. I boli me kurac je li to nekome rekao u mixed zoni ili tako misli netko u Španskom ili Dubrovniku. Toliko ometanja izvana ipak je previše. Poslije svega nisam spreman za nastavak suradnje s HNS-om. Meni to ne treba, nisam naučio na ovakva podmetanja. Imam svoje ideje, svoj život. U njemu više nema HNS-a. Mrzim laži i obmane. Vi novinari, morate pisati ružno, jer za neke stručne analize niste niti sposobni." - prenosi "Slobodna" Barićeve riječi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara