Bugarski navijači najavili osvetu Hrvatima uz pomoć "prijatelja iz Srbije"

Bugarski navijači najavili osvetu Hrvatima uz pomoć "prijatelja iz Srbije"

REVOLTIRANI napadom hrvatskih navijača na jednu navijačicu bugarske reprezentacije prilikom gostovanja Bugara u Zagrebu u listopadu, bugarski su navijači najavili osvetu "drogiranim i pijanim Hrvatima koji tuku žene".

Sa skupinom navijača CSKA i Levskog, koji su inače ljuti rivali ali su se ipak ujedinili za subotnji ogled Bugarske i Hrvatske, razgovarao je novinar 24sata.

"Ne možemo shvatiti zašto se sve to dogodilo. Išli smo u Zagreb miroljubivo, uvijek smo bili dobri s Hrvatima. Pa dobro, ako se hoćete tući, možemo to riješiti, ali da nam tučete žene i djecu, to je neoprostivo." - kazao je jedan od bugarskih navijača, koji je želio ostati anoniman.

"Svi normalni hrvatski navijači su dobrodošli u Bugarsku, mi nećemo tući žene i djecu, to napiši. Ali ovi koji pijani i drogirani tuku žene, ti se neće dobro provesti. Doista nemamo niša protiv normalnih navijača. Može doći tko hoće. Ali oni koji rade probleme i koji su nas tukli u Zagrebu, bolje je da ne dolaze. Neće biti dobro, neka ostanu kući." - poručili su bugarski navijači, ne navodeći kako će raspoznati "normalne" od "pijanih i drogiranih" hrvatskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugari poručuju da su "strašno dobro organizirani", te da imaju prijatelje u Srbiji koji će im se pridružiti u Sofiji.

"Rasprostranjeni smo po cijeloj Bugarskoj, imamo čak naše ljude na carini koji će nam javiti kad pređu granicu. Bit ćemo informirani i spremni." - poručuju bugarski navijači.

Na novinarski upit mogu li hrvatski navijači očekivati "sačekušu" i u Srbiji, Bugari su odgovorili: "Naši prijatelji bi ih mogli čekati da nekoliko mjesta tamo. Vidjet ćemo, sve je moguće." - zaključili su bugarski navijači.

(Foto: 24sata)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara