Butina o klupskim suigračima, belgijskim reprezentativcima

Butina o klupskim suigračima, belgijskim reprezentativcima
TOMISLAV BUTINA, odnedavno prvi vratar Club Bruggea, suigrač je petorici belgijskih reprezentativaca. De Cock, Philippe Clement, Peter Van der Heyden, Timmy Simons i Sandy Martens standardni su belgijski reprezentativci.

Desni bočni De Cock neće biti na popisu belgijskog izbornika Aimea Anthunetisa zbog žutih kartona. Tomo Butina najopasnijim igračem smatra Simonsa koji je jedan od najboljih igrača belgijske lige.

"Pravi je fajter, može trčati jako puno, sve stigne zatvoriti", hvali suigrača Butina. U slučaju jedanaesterca za Belgiju Simons će biti izvođač.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philippe Clement najopasniji je kada igra glavom, prekidi i ubačaji u šesnaesterac zbog njega su opasni, pa će hrvatska obrana morati dobro paziti na njega.

Lijevi bočni Van der Heyden bio je najbolji igrač na utakmici Bruggea protiv Borussie, upravo zahvaljujući njemu postignuta su oba Bruggeova pogotka. Sandy Martens neće biti u prvoj jedanaestorki.

Zanimljivo je da su najbolji belgijski igrači njihovi obrambeni igrači, a na prošloj utakmici s Hrvatskom ta obrana nije bila u redu. Podsjetimo se na rezultat: bilo je 4:0 za Hrvatsku.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara