Carević: Nećemo "skinuti gaće" kao zadnji put

Carević: Nećemo "skinuti gaće" kao zadnji put

MARIO CAREVIĆ velika je hajdukova uzdanica, a iako ponekad zna podbaciti, kada je to najpotrebnije vođa je na terenu.

Ususret polufinalnom dvoboju hrvatskog kupa Carević ističe kako je to priča za sebe čiji se ishod teško može prognozirati.

"Naravno da se svi nadamo da možemo ostvariti kvalitetan rezultat. To je utakmica za sebe, kada nije važna ni trenutna forma ni pojedinačna kvaliteta. Slažem se s vama da smo zadnji put "skinuli gaće" na terenu. Ovaj put ćemo puno agresivnije, ozbiljnije i ofenzivnije otvoriti utakmicu, stoga očekujem i bolji rezultat. Recimo da bi nekakav remi bio dobar rezultat prije uzvrata." - rekao je u razgovoru za Index veznjak Hajduka Mario Carević.

Pogreška koja je Hajduk u nedavnom derbiju bacila na koljena, slaže se i Carević, više se nikada ne smije ponoviti.

"Ma kakva je šteta to bila, stvarno smiješno. To se dogodi jednom u deset godina, takva nesmotrenost, ali što se može. Siguran sam da se tako nešto opet ne može ponoviti stoga navijači ne trebaju brinuti." - napominje Carević.

O Rukavini govori samo najbolje, a na pitanje jeli dečko stvarno dobar kako ljudi govore, odgovara:" Objektivno do sada u Hajduku nije ništa pokazao, ali mora se malo naviknuti, mora proći kroz jedan proces prilagodbe. U glavi mu je mala "zbunjoza" za sada, ali sam uvjeren da će to doći na svoje. Rukavina je stvarno ogroman potencijal, jer kada vidite na treningu kako je brz, kako mu se lopta lijepi za nogu, shvatite da se radi o rijetko nadarenom igraču. Momak treba podršku, to jedino."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posrnuća na Verudi prošlog vikenda nerado se sjeća i ističe kako je to katastrofa za Hajduk.

"To je stvarno tragedija za nas. Pula je bez podcjenjivanja najlošija momčad u ligi i stvarno je tragično to što nismo uspjeli pobijediti. Morali smo realizirati svoje rijetke prilike i to je ono zbog čega je Dinamo u prednosti. On pobjeđuje i kada ne igra dobro, što kod nas nije slučaj. Dok god postoje teoretske šanse Dinamo nije prvak, a naša je da se maksimalno potrudimo i eventualno mu se približimo." - dodaje veznjak Stuttgarta na posudbi u Splitu.

Ostanak na Poljudu na kraju sezone i veliki Hajduk u Ligi prvaka sa Tudorom, Rapaićem i Pršom san je i Maria Carevića, no, koliko su te najave realne ne zna ni on sam.

"Ja se moram na kraju sezone vratiti u Stuttgart, a hoće li Hajduk otkupiti moj ugovor i koliko će tražiti Nijemci te hoće li se pojaviti nekakav treći interesent ne znam, ali znam da ništa ne bi bilo bolje, zanimljivije i meni draže od gore navedene konstatacije." - kratko će Carević.

Poziv Rukavini u reprezentaciju ne želi komentirati, ali napominje da sljedeće: "Ukoliko će ovo biti praksa za ubuduće onda potpuno podržavam, no ukoliko je to samo ovaj put, radi Rukavine, onda to smatram neodgovornim i nepravednim."

Vedran Buble
Foto: Veljko Grbeša

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara