Đalović: Na EP-u za mlade osvetit ćemo se Hrvatima

Đalović: Na EP-u za mlade osvetit ćemo se Hrvatima
RADOMIR ĐALOVIĆ, napadač Zagreba i mlade reprezentacije SCG, izjavio je za kako će hrvatska mlada reprezentacija biti izuzetno težak protivnik reprezentaciji SCG na predstojećem Europskom prvenstvu mladih, te da "Hrvati znaju s kim imaju posla". Dodao je kako će im se osvetiti za poraz od 6:2 koji im je mlada hrvatska reprezentacija nanijela usred Beograda.

Đalović je izjavio kako su najopasniji igrači hrvatske nogometne reprezentacije Srna, Kranjčar i Babić, no još se ne zna tko će od njih igrati za mladu reprezentaciju, jer su sva trojica pozvana i u A reprezentaciju. Barićev poziv dovoljno govori o kakvim se igračima radi, rekao je Đalović.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativac Srbije i Crne Gore izjavio je kako su reprezentacije u skupini A, u kojoj su uz Hrvatsku i SCG Italija i Bjelorusija, podjednake kvalitete, te kako će se voditi velika borba za prva dva mjesta koja vode u polufinale. 

Đalović smatra kako njegovoj reprezentaciji raspored ide na ruku, jer prvi susret igraju upravo protiv naše mlade reprezentacije. "Trebamo iskoristiti kvalitetu koju imamo", rekao je na kraju razgovora za Glas javnosti Radomir Đalović.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara