Fedor: Ne bojim se Mirkovog high-kicka

Fedor: Ne bojim se Mirkovog high-kicka

AKTUALNI prvak Pridea Fedor Emelianenko borit će se 28. kolovoza protiv naše zvijezde Mirka Filipovića za titule najboljeg borca na svijetu. "Borba stoljeća" održat će se u Tokiju, a Fedor najavljuje kako ne strahuje od Mirkovog high-kicka.

Nakon što je Mirko razbio Fedorova sparing-partnera Magomedova u brzopoteznom meču, Fedoru, koji je borbu pozorno pratio, je brzo nestao smješak s lica.

Mirko ga je nakon pobjede pozvao u ring kako bi se konačno dogovorili za dan borbe. Iako je Mirko kao izazivač čekao na ovaj meč jako dugo, izgleda kako mu se strpljenje ipak isplatilo.

Fjodor se često izvlačio na ozljede, u što Cro Cop baš i nije povjerovao.

"Posljednje dvije godine za mene su bile izrazito teške. I Mirko i ja smo za to vrijeme napredovali, te postali snažniji i bolji borci. Radio sam puno različitih treninga i tehnika i zato sam bolji. S obzirom na to i odgode očekujem da će borba sada biti uzbudljivija." - izjavio je Fjodor, koji se za borbu s Mirkom pripremao u Nizozemskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ići ću opet tamo. Činim to zbog Mirka. Ja stalno mislim na Cro Copa." - odao je je svoje tajne "ruski medvjed", a prenosi Večernji list.

Iako aktualni prvak priča da se ne boji čuvenog Mirkovog high-kicka lijevom nogom, čini nam se da se Fedor samo hrabri.

Cijeli borilački svijet je, naime, svjestan, koliko je razoran Mirkov high-kick.

"Možemo reći da mu je to najbolji udarac i da ga dobro koristi kako taktičku prijetnju da bi otvorio prostor za druge udarce. No, ja razmišljam i treniram mnoge načine kako da mu taj udarac neutraliziram." - dodao je Fedor

No, mi smo ipak u mislima s Mirkom Filipovićem, koji je nakon pobjede protiv Magomedova dao obećanje kako će Fedora sigurno skinuti sa postolja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara