FIFA pokreće postupak zbog Maradoninog "Možete mi popušiti kurac..."

FIFA pokreće postupak zbog Maradoninog "Možete mi popušiti kurac..."

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

PREDSJEDNIK Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter potvrdio je da će Disciplinska komisija pokrenuti postupak protiv argentinskog izbornika Diega Maradone.

Blattera nikako nisu mogle razveseliti riječi koje je Maradona uputio novinarima nakon što se njegova reprezentacije pobjedom 1-0 kod Urugvaja plasirala na Mundijal sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete mi pop..... i nastaviti pu....! Posvećujem ovu pobjedu cijeloj Argentini, mojoj obitelji također. No, postoji skupina ljudi koji ne zaslužuju posvetu jer su me tretirali poput zadnjeg smeća. Obično ne čitam novine i ne slušam sportske programe na radiju. No, čine to moje kćeri, koje mi prenose sve što se o meni piše i govori. Ponavaljam još jednom svima koji su bili protiv mene: jest ćete svoje riječi sve dok ih ne pojedete! - izgubio je kontrolu nakon tog susreta Maradona.

"Prema izvještajima koje smo do sada primili nemamo druge nego zatražiti FIFA-inu Disciplinsku komisiju da otvori slučaj protiv Diega Armanda Maradone",  kazao je u petak prvi čovjek svjetskog nogometa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara