Goluža odabrao igrače za drugi dio priprema: "Vadit ću im krv, moramo tesati taktiku"

Goluža odabrao igrače za drugi dio priprema: "Vadit ću im krv, moramo tesati taktiku"

Foto: Marko Pusic / Cropix

HRVATSKA rukometna reprezentacija završila je prvi dio priprema za EP u Srbiji, a izbornik Slavko Goluža objavio je popis igrača na koje računa u drugom dijelu priprema koje će se održati u Karlovcu.

"Alilović, Losert, Šego, Štrlek, Batinović, Vukić, Horvat, Matulić, Musa, Marić, Brozović, Balić, Valčić Josip, Kopljar, Buntić, Gojun, Bičanić, Matić, Vidović. To je 19 igrača koji će biti u drugoj fazi", poručio je Keta.

Pripreme su započele u Karlovcu gdje će se i nastaviti do 30.12, a nakon toga rukometaši se sele u Osijek gdje će od 2. siječnja započeti treća faza priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi dio priprema dobro se odradio. Malo sam na početku bio ljut na pojedince koji su došli u zapuštenom stanju, ali opet vidjelo se na njima da žele, da hoće i davali su u pojedinim trenucima i više od onoga što u ovom trenutku mogu. Što se tiče ostalih, jako dobro su odradili pripreme, bio je akcent na pojedincima, na one na koje računamo za daljnje akcije", objasnio je Goluža.

U sklopu priprema u Osijeku održat će se i pripremni turnir Croatia Cup na kojem će Goluža imati prilike testirati Kopljara, Buntića, Balića i Horvata koji nisu bili na prvom dijelu priprema. Protivnici našoj reprezentaciji na turniru bit će Švedska, Iran i Slovačka.

"Imamo tri radna dana do toga turnira. Prvi dan ćemo iskoristiti da vidimo u kakvom su stanju igrači, vadit ćemo im krv, nakon toga ćemo vidjeti kako ćemo poslije. Ne smijemo ići u širinu što se tiče taktike, nemamo puno vremena moramo uzeti dvije tri stvari i to moramo tesati", zaključio je izbornik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara