Goodyear liga Zvezdu nagrađuje za linč

Goodyear liga Zvezdu nagrađuje za linč

OVOG je vikenda KK Zagreb gostovao kod Crvene Zvezde, a nakon utakmice nije se pričalo niti o igri niti o rezultatu. Fraza sportskih novinara "u paklu dvorane..." rijetko je kada bila istinita kao ove subote u dvorani Pionir.

Ambijent kojeg na srpskim web stranicama nazivaju "imprsivnim", a zbog kojeg se dužnosnici i igrači Zvezde zahvaljuju Delijama, u stvarnosti je značio da su prema terenu letjele tone upaljača, petardi, odvijača i kovanica, jedna od kojih ravno u glavu igrača KK Zagreba Joška Garme, koji je krvave glave napustio parket.

Suci to nisu vidjeli.

U atmosferi linča nije se moglo igrati i nema nikoga tko bi Zagrebašima mogao zamjeriti na porazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KK Zagreb je nakon incidenta u domaćoj utakmici protiv Zvezde kažnjen, ostaje vidjeti hoće li i u kojoj mjeri biti kažnjena i Zvezda.

O drastičnoj kazni vjerojatno nema govora, iako bi vjerojatno samo višemjesečna kazna igranja pred praznom dvoranom spriječila ponavljanje sličnog incidenta na skoroj utakmici protiv Cibone.

Štoviše, Zvezda je toliko važna čelnicima Goodyear lige da su sve glasnije neslužbene informacije kako će upravo Zvezdi, i upravo ovoj Hali Pionir, biti dodijeljena organizacija Final Foura.

To nije sport.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara