Halilovićev menadžer: Moćnici oko izbornika su krivi, ovo je moguće samo u Srbiji i Hrvatskoj

Halilovićev menadžer: Moćnici oko izbornika su krivi, ovo je moguće samo u Srbiji i Hrvatskoj

Foto: Hina

VELIKU buru podigao je popis izbornika Ante Čačića za Europsko prvenstvo, na kojem nije bilo mjesta za Alena Halilovića. Iako je imao odličnu sezonu u Primeri, gdje je za Granadu ukupno odigrao 37 utakmica (2.390 minuta), uz pet golova i isto toliko asistencija, 19-godišnji igrač otpao je s popisa.

> Halilović bijesan i bez riječi napustio pripreme reprezentacije

"Alen je potonuo. Nitko nije mislio da je to mogu, pa tako ni on"

Halilović je bio vidno razočaran i ljutit zbog spomenute odluke, te je bez riječi napustio kamp u Rovinju, a njegov menadžer Zoran Stojadinović odlučio je osuti paljbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alen je potonuo. Nitko nije mislio da je to moguće, pa tako ni on. Pa na popisu su igrači koji su igrali manje od Alena i to u slabijim ligama!? No, takve se stvari često događaju u reprezentacijama poput Hrvatske, Srbije, Crne Gore...", rekao je za španjolski Goal.com Stojadinović.

> Halilovićev problem je što je već prodan

> GLAS NARODA Navijači ogorčeni otpisivanjem Halilovića da bi se prodali dinamovci: Ovo je komedija

Dubrovčanin će vjerojatno sljedeće sezone igrati za Valenciju, no u reprezentaciju nije bilo mjesta za njega pored igrača Dinama Marka Roga i Ante Ćorića, što se nije svidjelo navijačima.

"Ne kažem da je to 'politička' odluka, ali znam da oko izbornika ima moćnih ljudi koji imaju šansu utjecati na izbor", jasan je Stojanović, koji je progovorio i o budućnosti nogometaša.
 
"Mnogi su klubovi zainteresirani za njega, ali još nema odluke. Postoje znatne razlike između onoga što klubovi nude i što Alen i njegova obitelj traže", zaključio je menadžer.

Čačić: Ne odlučuje siva ruka
 
Na drugoj strani, izbornik Čačić rekao je da "o popisu ne odlučuje siva ruka".
 
"Porazgovarao sam s igračima i objasnio im odluku, odnosno koji su me kriteriji vodili. Ne bih želio da misle da neka siva ruka odlučuje o njima, a kao izbornik moram voditi računa o mnogočemu, kao i o tome tko će - s obzirom na visoko kvalitetne igrače koji će iznijeti najveći teret - morati ostati na klupi. Nisam pod pritiskom, ali kao netko tko je svaki dan s momčadi imam najbolji uvid u igrače i mogu se pogledati u ogledalo", kazao je Čačić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara