Ivica Kostelić se naklonio čudesnoj Shiffrin i prokomentirao slabu posjećenost Snježne kraljice

Ivica Kostelić se naklonio čudesnoj Shiffrin i prokomentirao slabu posjećenost Snježne kraljice

Foto: Hina

"JA bez Sljemena ne mogu", kazao je najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić, nakon što je uoči početka ženske slalomske utrke Svjetskog kupa odvezao sljemensku stazu kao predvozač s kamerom.

"Sljeme je dio mene, bio sam prošle godine na nekoj dječjoj utrci, toliko mi nedostaje. Sjetio sam se dok sam vozio kao predvozač negdje na pola staze svih svojih sljemenskih utrka i uhvatila me neka jeza. Uvjeti su pomalo proljetni, ali je staza odlično pripremljena", rekao je Ivica koji je prošle godine završio karijeru, ali se uključio u organizaciju utrke.

Bivša Snježna kraljica Mikaela Shiffrin uvjerljivo je slavila.

"Shiffrin je Janica modernog doba jer vozi sve discipline i u svim disciplinama je dobra. No, Janica je uvijek imala konkurenciju, a Mikaela kao da je nema, toliko je dominantna", komentirao je Ivica žensku utrku, koju prati mali broj gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Istina je da djeluje prazno, ali to je i za očekivati, pogotovo kada nema domaćih skijaša koji mogu napraviti nešto veliko. Ne zabrinjavam se, mislim da će na sutrašnjoj muškoj utrci biti puno ljudi."

Kostelić je triput bio drugi na sljemenskoj utrci, a jednom je zauzeo treće mjesto.

 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara