Kužeova odšteta milijun eura!?

Kužeova odšteta milijun eura!?

IZVRŠNI dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić, prezadovoljan je igrama Dinama i radom igrača na treninzima, zbog čega je odlučio po svaku cijenu zadržati trenera "Modrih", Josipa Kužea.

"Čim se vratimo u Zagreb tvom ugovoru dodat ćemo još jednu klauzulu da se zaštitimo da nam ne pobjegneš. Za svaki slučaj ubacit ćemo u ugovor brojku od milijun eura koliko bi te koštao eventualni bijeg." - pojasnio je Mamić Kužeu svoje namjere, pišu Sportske novosti, a kad je Kuže upitao vrijedi li isto ako on dobije prijevremeni otkaz - ostao je bez odgovora.

"Zdravko me stišće da potpišem dodatak ugovoru prema kojem prijevremeni raskid mogu dobiti samo ako klubu platim milijun eura otšete" - izjavio je trener Dinama novinaru Jutarnjeg lista o svom dvogodišnjem ugovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi li se o još jednoj verbalnoj egzibiciji Zdravka Mamića, čija je sklonost brzinskoj promjeni trenera legendarna, ili se stvari u Dinamu zaista mijenjaju nabolje?

U subotnjoj utakmici Dinamo će snage odmjeriti s Auxerrom u finalu turnira Bluesport, nakon čega putuju u Toronto, gdje će ih dočekati Pršini Rangersi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara