Maljković: Zamjeram Rađi brzopletost u izjavama

Maljković: Zamjeram Rađi brzopletost u izjavama

IAKO je Dino Rađa nedavno odbio ponudu madridskog Reala, trener španjolskog kluba Božidar Maljković tvrdi da cijeli posao još nije potpuno propao.

Maljković je u intervjuu za Sportske novosti rekao kako je pogođen što ga se u medijima indirektno prozivalo zbog kalkulacija oko eventualnog Rađinog ugovora, a kaže da i zamjera Dinu Rađi što je bio brzoplet u nekim izjavama.

Ipak, trener Reala smatra da cijeli posao još nije propao, te dodaje da će s Rađom još razgovarati oko mogućeg dolaska u Madrid.

Dino Rađa je nedavno rekao kako je Realovu ponudu odbio zbog neprincipijelnosti klupske Uprave koja je, nakon što je s Rađa s Maljkovićem okvirno i usmeno dogovorio iznose godišnjih ugovra, smanjila ponudu na ugovoru koji je pismeno ponuđen Dinu Rađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema šturim informacijama, Maljković je Rađi nudio oko milijun do milijun i pol eura godišnje, a Rađa je navodno trebao potpisati ugovor na dvije godine.

Međutim, ni manji iznos u Realovoj službenoj ponudi navodno nije razlog Rađinog odustajanja već informacija kako je Uprava kluba, raspravljajući o njegovoj kupovini, izrazila sumnju u isplativost investiranja oko tri milijuna eura u Rađu.

"Možda zvuči čudno, ali mrzim kada ljudi sumnjaju u mene." - rekao je nakon svega Rađa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara