Maradona: Niti bih ja ikome trebao biti uzor, niti ću se ispričati

Maradona: Niti bih ja ikome trebao biti uzor, niti ću se ispričati

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

IZBORNIK argentinske nogometne reprezentacije Diego Armando Maradona ponovno se odbio ispričati predstavnicima sedme sile za bujicu vulgarizama nakon plasmana “gauča” na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine.

Čak i unatoč tomu što mu Disciplinska komisija Međunarodne nogometne reprezentacije (FIFA) sprema kaznu zabrane vođenja utakmica, legendarni nogometaš ostao je dosljedan sebi, te je krenuo u novi obračun s medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što me se naziva arogantnim, ali nemam namjere povući svoje riječi. Ispričao sam se damama, svojoj majci i svim ženama koje su to gledale. Ostalima nisam, niti ću to učiniti budući da ne smatram da bih to trebao", veli Maradona.

"U našoj se zemlji događaju strašne stvari. Ubojstva, krađe i siromaštvo prisutni su iz dana u dan, ali nitko ne govori o njima. Ja nisam uzor, to bi trebali biti roditelji, a niti ne želim da se djeca u domovini povode za mnom. Ono što se neki dan dogodilo na press-konferenciji bio je moj način da neke stvari skinem s duše", zaključio je argentinski nogometni izbornik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara