Mesić pozvao Dona Kinga u Hrvatsku

Mesić pozvao Dona Kinga u Hrvatsku

SLAVNI boksački promotor koji je pod svoje okrilje uzeo i talentiranog hrvatskog teškaša Marija Preskara dobio je poziv od hrvatskog predsjednika da posjeti Hrvatsku.

Prije Mesića Dona Kinga u posjet državi pozvali su samo zloglasni vladari Ukrajine i Nigerije, Leonid Kučma i Olesugun Obasanjo.

Mesić je pismo poslao posredstvom zagrebačkog poduzetnika Željka Šelendića, a u pismu piše "kako se Mesić nada da će jedan od najboljih hrvatskih sportaša pod stručnim vodstvom Dona Kinga nastaviti svoju karijeru na ponos svih koji ga prate".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mesić dalje piše kako je Hrvatska, "osim po sportašima poznata i po svojim prirodnim ljepotama i gostoljubivosti", te poziva Don Kinga da bude njegov gost prilikom posjete Hrvatskoj, piše Večernji list.

Mario Preskar u subotu navečer trebao se boriti na velikom boksačkom spektaklu u Las Vegasu, no njegov protivnik Michael Rothberger nije zadovoljio liječnika na pregledu prije same borbe. Iako se Rothberger želio boriti, liječnik mu nije dopustio zbog visokog tlaka.

Tako je Preskar još uvijek ostao na tek jednoj profesionalnoj borbi, a kako se Don King brine za njega najbolje opisuje činjenica da King nije imao pojma zašto se Preskar nije borio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara