Napadač iz Dugopolja: "Moglo je biti mnogo gore"

Napadač iz Dugopolja: "Moglo je biti mnogo gore"

"MOGLO je biti i gore, mnogo gore", rekao je jedan od sudionika incidenta u Dugopolju koji je nazvao redakciju Sportskih novosti ogorčen što je odvjetnik Zvonimir Hodak izjavio da bi napadači mogli dobiti od 3-15 godina zatvora.

Napadač koji se nije predstavio rekao je kako je za sve kriva policija jer je dopustila da BBB-i ukradu transparente s Poljuda. Kada je to čula njegova ekipa, priča dalje jedan od napadača, "svi smo poludjeli i dogovorili se da ćemo se osvetiti".

Torcidaš poriče da su htjeli žive zapaliti navijače Dinama, nekoliko puta su im "lijepo rekli da izađu iz auta", ali prema njegovim riječima nisu htjeli izaći iz auta ni kada su ubacili baklju u auto.

Navijač Hajduka javio zato da bi pitao zašto bi oni sad završili u zatvoru, ako oni koju su izboli Hajdukovce u Zagrebu nisu bili kažnjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj još uvijek nema nikakvih novosti u vezi incidenta, i pitanje je hoće li uopće biti.

Jučer smo pisali da Zagrebom kruži priča o odmazdi Bad Blue Boysa, te da je policija pojačala ophodnju oko Studentskog doma Stjepan Radić i okolnih kafića na Savi.

Jedan posjetitelj portala napisao je na Forumu kako nije točno da će nastradati nedužni dalmatinski studenti, jer pouzdano zna da je jedan od tih napadača bio i jedan student iz Splita, koji studira u Zagrebu!

Znači li to da tek trebamo očekivati eskalaciju sukoba ili će policija uspjeti zaustaviti nasilje?

Izvor fotografije: Jutarnji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara