Nikin menadžer bit će Hajduk?

Nikin menadžer bit će Hajduk?

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Kranjčar, najavio je kako bi novi menadžer njegova sina mogao postati njegov sadašnji klub s Poljuda.

"Nakon Pokrovca Niko neće imati menadžera. Njegov je novi menadžer - Hajduk." - izjavio je tata Kranjčar.

Kako nagađa dnevni list 24sata, nakon ubojstva bivšeg Nikonog menadžera Dine Pokrovca, o karijeri Hajdukove "desetke" brinut će "krojiti" Ćiro Blažević i Igor Štimac.

"Drago bi mi bilo da Niko postigne gol i riješi derbi, ali kako bismo onda živjeli na Dobrom Dolu? Ne bi bilo jednostavno." - rekao je o vječnom derbiju Dinama i Hajduka koji se igra u sedmom kolu izbornik Kranjčar.

Neposredno nakon ubojstva Nikina menadžera Pokrovca mediji su nagađali tko će ga naslijediti. Najprije se spominjalo ime Davora Šukera, no to je Cico demantirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda se štošta i promijeni jer moga sina ugovor je spajao s Pokrovcem, ne sa Šukerom. Bio je to građanski ugovor na određeni rok. S obzirom na to da jedne stran(k)e više nema, logično je da se taj ugovor o savjetovanju i posredovanju prekine, da se poništi." - kazao je Cico nakon Pokrovčevog ubojstva.

"Promijenjene su okolnosti, zato se mijenja sve. Nema automatizma. Imamo moralnu obvezu prema obitelji Pokrovac, ne i prema agenciji." - zaključio je izbornik sredinom lipnja.

Nakon toga se nagađalo da bi Niku mogao preuzeti nogometni menadžer Marko Naletilić, što je on par dana nakon, također demantirao: "Kranjčar je surađivao s Pokrovcem i Šukerom, nemam pojma o tome što se u međuvremenu promijenilo, to nisu moje stvari. Dapače, trenutno zaista nisam zainteresiran, nemam ambicija niti imam kupca."

Tko će zaista postati Kranjčarov novi menadžer, još se sa sigurnošću ne zna, a hoće li to zaista biti HNK Hajduk - pokazat će vrijeme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara