Pogledajte najveće batine u Fedorovoj karijeri: "Nastavit ću se boriti"

Pogledajte najveće batine u Fedorovoj karijeri: "Nastavit ću se boriti"

Foto: Screenshot

MMA javnost ne prestaje pričati o borbi između Fedora Emelianenka i Fabia Maldonada, odnosno o onome što se dogodilo nakon nje, tj. sudačkoj odluci. Evo vam prilika da (još jednom) pogledati tu borbu i date svoj vlastiti stav.

Teške batine primio je ruski borac u prvoj rundi, gdje je više puta sudac bio jako blizu prekida, no to se nije dogodilo. Nakon toga se oporavio, iako je pitao zašto je Maldonado promijenio stil borbe te više gotovo uopće nije napadao. Fedoru je to bilo dovoljno da osigura druge dvije dionice, a time i pobjedu.

No, većina se pita što je zapravo bilo s Maldonadom, a još više njih zašto dva suca nisu prvu rundu presudila 10-8, što bi značilo da je borba neodlučena. Ostalo je puno upitnika nakon ove borbe, a odgovore probajte naći kroz snimku iste.

"Nastavit ću se boriti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su čekali izjavu Fedora nakon borbe, a vjerovalo se kako bi mogao reći da je dosta, i da smo vidjeli sve što je mogao ponuditi u svom povratku borbama. Ipak, to se nije dogodilo.

“Mnoge su stvari još ispred mene, i sigurno je kako ću se nastaviti boriti”, kratko je Fedor odgovorio na pitanje o onome što je ispred njega.

Prije ove borbe izjavio je kako je bliže UFC-u nego ikad do sada, no nakon ovako slabog nastupa protiv borca koji je bio tek prosjek u UFC-u, i to u poluteškoj kategoriji, pitanje je koliko tamo može, kao i koliku uopće može tražiti cijenu za svoj angažman.

“Što se tiče nastavka moje karijere, zbrojit ćemo se i poslagati sve, a onda sjesti i pogledati koje su ponude sve na stolu”, dodao je još nešto i o tome.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara